Leie Kranbil Bøverbru

Leie kranbil Bøverbru

RING: 988 55 627

Har du store laster til å transportere? Du vet allerede at for å gjøre dette, trenger du støtte fra en tung maskin som kan håndtere denne oppgaven. En kranbil, ellers kjent som en lastebilkran eller kran, passer perfekt inn i denne typen arbeid. Den vil enkelt takle alle opplastingsoppgaver, med transport og montering av store materialer. Kranbilservice brukes ofte f.eks. i bygg- og industrisektoren. Det er vanskelig å forestille seg at vei- eller sjøtransport, eller til og med flyplasser, kan fungere uten profesjonell støtte fra en kran. Utleie av dette anlegg er nødvendig i disse bransjene.

En kranbil har, takket være sin funksjonalitet og brede bruksområde, blitt en integrert del av industrien og mange andre felt. Lastebilkranen brukes til:

  • montering av stålkonstruksjoner (f.eks. kraftstolper)
  • demontering og riving, trekke ut maskiner og kjøretøy etter vegulykken
  • lasting og lossing av containere eller byggematerialer
  • transport av tunge elementer og råvarer

Kranbilservice Bøverbru lar deg utføre arbeid raskt og komfortabelt. Det brukes også i husarbeid. Kranbilservice Bøverbru lar deg montere strukturelle elementer effektivt. Når nødvendige materialer kommer til byggeplassen og du ønsker å laste dem på nytt, hjelper kranbilen deg med dette.

Leie kranbil Bøverbru – løftetjenester transport og opplasting

  • Tlf: +47 40 10 12 12
  • Adresse: Bøverbrugata 37
  • Åpningstider: 08:00 – 19:00
  • Epost: [email protected]
  • Org.nr: 927 799 758
  • Aktivitetsområde: Toten
Leie kranbil Bøverbrue lastebilkran kran til leie kranbiltjenester

Vår kranbilservice tilbyr utleie av lastebilkran med en maksimal lastekapasitet på 50 tonn. Vi har to slike maskiner til din disposisjon. 50-tonns kranen kan operere i to moduser: kran og transport. I tilfelle arbeidet utføres i kranmodus (krantjenester), løftes kranens (kran) chassis av uttrekkbare støtter. Dette sikrer stabiliteten til maskinen ved løfting av last.

kranbilutleie av Schjøll AS på Bøverbru er tilgjengelig hele døgnet. Vi tilbyr krantjenester for kunder 7 dager i uken. Toten har en meget godt utviklet urban infrastruktur, takket være at vi kan være på arbeidsplassen veldig raskt. I nødstilfeller står vi til din disposisjon og vi er her for å hjelpe.

Ved å velge vår kranbilservice kan du være sikker på den høye kvaliteten på arbeidet som utføres. Sammen med anleggmaskinen kommer en erfaren kranfører til deg. Vår hovedaktivitetsområde er Bøverbru Gjøvk og de omkringliggende byene. Under utføring av oppdrag, samarbeider våre operatører gjerne og deler sin kunnskap. Vi er sikre på at våre kranbiler er i de beste hender.